A webáruház cookie-kat használ annak érdekében, hogy a legjobb felhasználói élményt nyújtsa. A weboldalunkon való tovább böngészéssel elfogadod a cookie-k használatát.

A Rubik játékok családja minden percedet kitölti

Lehet, hogy te is elfogult vagy a régi, már elavultnak tűnő tárgyakkal, játékokkal kapcsolatban. Azonban ha azt hallod, hogy Rubik játékok már nem csak a jól ismert bűvös kocka kell, hogy eszedbe jusson.

A www.tarsasjatekmania.hu termékei között böngészgetve rájössz, hogy bizony Rubik Ernő mutatós, és készségfejlesztő találmánya nem a vég a Rubik kocka csodálatos történetében, hanem a kezdet. Ugyanis kiindulópontot adott a játéktervezők számára. Így bátran kijelenthetjük, hogy ez a mágikus kocka napjainkban újra fénykorát éli. Ugyanis egyre több féleformájú, és színű kockák közül válogathatnak mindazok, akik szeretnék kreativitásukat, és térlátásukat fejleszteni.

A színes, ötletesebbnél, ötletesebb kinézetű kockák a gyerkőcök figyelmét is felkeltik, nemcsak a tiedet. Hiszen játékos lelkületű felnőttként, te is ugyanúgy, mint több ezer sorstársad, még a mai napig is örömödet lelheted a játékban. A Rubik Twist logikai játék kék-fehér színekben, a hagyományos Rubik kockához viszonyítva modernebb formába öltöztették megalkotói. Így, az új formavilág jóvoltából mindazok, akik ráuntak a megszokott formákhoz, most új kihívásokkal találhatják magukat szembe. Mivel a Rubik játékok csoportjában A Rubik Twist egy megoldásnélküli darab, forgatásának és tekergetésének csak a képzeleted szabhat határt. Játszható párban, vagy egyénileg, sőt, mutatós formáinak köszönhetően, akár lakásod egyik legbecsesebb dísztárgyaként is bátran megállja a helyét.

A Rubik játékok királya címet bátran odaítélhetjük a Rubik Void Lyukas kockának. Meglehet, hogy első hallásra hihetetlennek tűnhet a számodra, hogy egy kocka hogyan lehet lyukas. Azonban ezt az akadályt a játéktervezők leküzdötték, és a hagyományos 3x3­as kockát továbbfejlesztve valóban nagy kihívás elé állítják mindazokat, akik a kezükbe veszik ezt az innovatív felépítésű kis darabot. Azonban a www.tarsasjatekmania.hu webaruház kínálatában a Rubik játékok címszó alatt nemcsak újragondolt termékeket vásárolhatsz, hanem például a hagyományos kockához való színes öntapadósokat, kulcstartókat, illetve különböző kiegészítő tartozékokat is.

Tartalomhoz tartozó címkék: érdekességek