A webáruház cookie-kat használ annak érdekében, hogy a legjobb felhasználói élményt nyújtsa. A weboldalunkon való tovább böngészéssel elfogadod a cookie-k használatát.

A party társasjátékok egyre keresettebbek

Ha szeretnél egy kisebb összejövetelt szervezni barátaiddal, akkor bizony szükség lesz egy-két társasjátékra is, hiszen az igazi szórakozás csak ezekkel lesz garantált.

A party társasajáték típusok számítanak a legjobb választásnak az ilyen eseményekre, hiszen kifejezetten szórakoztató, nevettető játékokat keresünk. A Creativity Hub Sztorikocka társasjáték Enchanted kiegészítője az egyik legjobb választás, ha egy csoportos és izgalmas party társasjátékot keresel. Az alapjáték mellé ez további izgalmakat rejt és garantált szórakozást fog kínálni egész estére. Mennyire tudsz jól sztorizni? Ha kipróbálod a játékot, akkor kiderül!

A Sztorikocka Enchanted a népszerű, számos nemzetközi díjnyertes Sztorikocka játék egyik kiegészítése különféle cselekvéseket ábrázoló képekkel, amelyek teljesen fel lettek újítva és így új élményeket nyújtanak a játékosok számára. Most kiderül, mennyire jól tudod összekapcsolni a különböző képeket, és mennyire vagy jó történetmesélő, ráadásul csapatban is játszhatjátok ezt a party társasjátékot, amelyet weboldalunkon meg is vásárolhatsz pár kattintással. A sztorikocka az egyik legszórakoztatóbb kockajáték, melyet családi, baráti társaságok, valamint kis és nagydumások is igencsak előszeretettel használnak.

Ha egy unalmas délutánnak nézel elébe, miért ne hívhatnád át a barátaidat és szórakozhatnátok egy jót? A játék versengésmentes önfeledt szórakozást biztosít kicsik és nagyok számára egyaránt, ezért mindenképp érdemes kipróbálni. A party játékok szinte mindig erre alapoznak és a nálunk található termékek kiválasztásánál is ez volt a fő szempont. Az Enchanted játszása során tulajdonképpen nincs más dolgod, mint dobni a kockákkal és kerekíteni egy teljes történetet a kockán szereplő képek felhasználásával. A játékban fő a kreativitás, ezért érdemes lehet kicsit gyakorolni játék előtt. A doboz 3 kockát tartalmaz, melyeken összesen 18 kép szerepel. Felhasználható a party társasjáték kiegészítő az alapjátékkal együtt is a jobb játékélményért. Próbáljátok ki ti is!

Tartalomhoz tartozó címkék: érdekességek