A webáruház cookie-kat használ annak érdekében, hogy a legjobb felhasználói élményt nyújtsa. A weboldalunkon való tovább böngészéssel elfogadod a cookie-k használatát.

A memóriajáték szórakozás, fejlődés és kikapcsolódás egyben

Szülőként sokaknak fejtörést okoz, az hogy otthon mi módon tudnák gyermekeik készségeit, képességeit fejleszteni. Ha te is közéjük tartozol, és módszereket, lehetőségeket keresel arra, hogy játékosan tudd oktatni gyermekedet akkor az alábbi írást érdemes elolvasnod!

Ugyanis a www.tarsasjatekmania.hu webáruházban több tucat fejlesztő játék várja, hogy virtuális kosaradba helyezd őket. A gyors kiszállítás révén, a megrendelés utáni egy, két napon belül kézhez kapod a termékeket. Így könnyedén és egyszerűen kezdheted el oktatni kicsinyedet. Ha valamelyik memóriajáték mellett tetted le a voksodat, akkor igazán jól döntöttél. Hiszen a jó emlékezőképességnek nemcsak gyermekként veheti az ember hasznát.

Éppen ezért kell szülőként arra törekedned, hogy csemetéd agyacskáját folyamatosan tornáztasd különböző társas és egyéni foglalkozások segítségével. Egész pici korcsoportok számára kifejlesztett memóriajáték is szerepel az említett internetes weboldal kínálatában. A találd meg a párját típusú memóriajáték a legnépszerűbb a gyermekek és a felnőttek körében. Ez nem is meglepő, hiszen a színes, változatos ábrákkal, rajzokkal és képekkel ellátott kártyák vidám hangulatot kölcsönöznek az olykor nagy fejtőrést okozó lapocskák megtalálása során.

A memóriajáték kategóriában részletes leírások segítenek kiválasztani a számotokra legideálisabb játékot. Érdemes először az egyszerűbb társasjátékok mellett döntened, így kicsinyed megismeri, megszereti és megtanulja a közös játszás szabályait. Majd fokozatosan magasabbra helyezheted a mércét, azzal, hogy egyre bonyolultabb és nehezebb memóriajátékokkal kezdtek el közösen játszani.

Kisebb korosztályú gyermekek számára az alábbi termékek közül választhatsz: Piatnik Family Farm, Findnix, Piatnik Speed Cups valamint aTeknő­ csengő. Ha azonban nagyobbacska a gyermeked, akkor a Think Fun játékcsalád bármelyikét melegen ajánljuk, ha kedvetek szottyan egy tartalmas és ugyanakkor szórakoztató memóriajáték lebonyolításához. Természetesen az említett termékek mellett, még több tucat memóriajáték közül lehet válogatni!

Tartalomhoz tartozó címkék: érdekességek