A webáruház cookie-kat használ annak érdekében, hogy a legjobb felhasználói élményt nyújtsa. A weboldalunkon való tovább böngészéssel elfogadod a cookie-k használatát.

A memóriafejlesztő játék fejleszti gyermeked készségeit!

Olyan játékot vegyél gyermeked számára, amely a fontos készségterületeket fejleszteni tudja. Mindenképpen figyelmet kell fordítani arra, hogy milyen játékok kapnak helyet kisfiad vagy kislányod szobájának a polcain.

A memóriafejlesztő játék használata már iskolás kor előtt is javasolt, így óvodás gyermekednek is vásárolhatsz nálunk olyan játékot, amely kifejezetten ezt a nagyon fontos készség területet tudja fejleszteni. A memória kártyajátékok, kirakók és minden más termék korcsoport ajánlással vannak megadva webáruházunkban. Ha szeretnéd meglepni gyermekedet memóriafejlesztő játékkal, akkor gondolj ránk, hiszen online áruházunkban remek árak mellett tudod beszerezni az adott terméket.

Azok a gyerekek, akik sokat játszanak ilyen típusú játékkal, iskolás korban megmutatkozik ennek az eredménye, hiszen sokkal könnyebben fogják venni az akadályokat. A memóriafejlesztő játékok úgy erősítik gyermeked ezen készség területét, hogy azt észre sem veszi, így nem tanulásként, hanem nagyszerű szórakozásként fogja fel kisfiad, kislányod a memória erősítését. Vásárolhatsz nálunk logikai játékokat is, amelyek esetében a probléma megoldása a fő cél és az ehhez vezető utat kell kitalálnia, előre elterveznie gyermekednek. A memóriafejlesztő játékok között családi társasjátékok is fellelhetőek, hiszen a legjobb az, amikor az egész család együtt tud játszani, felnőttek és gyerekek egyaránt.

Ha gyermeked már tanul írni és olvasni, akkor gyakorlás képpen nagyon hasznos lehet a szókirakó játék, amelyet szintén megvásárolhatsz oldalunkon. Ha olyan játékot keresel, amelynek rövid a játékideje, akkor ezen szempontot megadhatod keresési beállításaidnál a honlapon. A memóriafejlesztő játékok mellett pontosan olvashatod, hogy miről is szól az adott termék, milyen történetbe helyezi bele a készségek fejlesztését a gyártó. Gyorsan végezzük a kiszállítást és ez nem is kerül sokba. Ismerd meg memóriafejlesztő játékainkon túl a stratégiai, kvíz, puzzle, fejtörő és party játékainkat is, amelyek iránt szintén nagy a kereslet! Válassz együtt gyermekeddel honlapunkról!

Tartalomhoz tartozó címkék: érdekességek