A webáruház cookie-kat használ annak érdekében, hogy a legjobb felhasználói élményt nyújtsa. A weboldalunkon való tovább böngészéssel elfogadod a cookie-k használatát.

​A családi társasjáték az egyik legjobb program a gyermekeinknek!

Ha megkérdeznénk a gyerekeinket, hogy mi a legkedvesebb időtöltésük, szinte mindegyik kivétel nélkül azt válaszolná, hogy a közös, nagy társasjáték csaták a szülőkkel, testvérekkel. Minden gyerek szeret játszani.

Társasozni, no meg nyerni különösképpen szeretnek. S ha mindezt családi körben tehetik, ha érzik, hogy foglalkozunk velük, hogy időt szakítunk rájuk, akkor a legboldogabbak. Épp ezért szükség van arra az időre, amit gyermekeinkkel töltünk, akár a közös étkezések, a közös meseolvasások, no és persze a közös társasjátékok alkalmával. Szükségük van ezekre a közös programokra, s ha már úgy döntünk, hogy időt szakítunk rá, akkor játszunk valami olyan játékot, amit mi magunk, felnőttek is élvezünk. Társasjátékból nincs hiány, ha körül nézünk a játékboltokban, vagy a társasjáték webáruházakban, akkor tucat számra találunk jobbnál jobb, izgalmasabbnál izgalmasabb társasjátékokat. Mi lehet annál izgalmasabb, mint mikor egy esős vasárnap délután a család apraja nagyja nekiül Activity-zni, s átnevetik, átszórakozzák az egész délutánt? Persze jó kis családi társasjáték lehet valamelyik izgalmas kártyajáték is, vagy a közismert és közkedvelt Dixit játék. Szintén sokan szeretik a Monopolyt, a szókirakó játékokat, vagy a régi jó klasszikust: a Gazdálkodj Okosan családi társasjátékot! A Ki nevet a végén? - szintén régi nagy klasszikus, de annál kedveltebb játék, s ezt már az egész kicsi gyerekek is tudják játszani! Ha véletlenül semmi ötletünk nem lenne valami szuper családi társasjátékra, akkor kattintsunk és nézzünk körül, s teljesen biztos, hogy rengeteg ötletet fogunk kapni. Ha pedig beleszeretünk valamelyik társasba, akkor néhány kattintással megrendelhetjük, s a közelgő hűvös, őszi estéken már meg is lesz a közös családi programhoz való izgalmas kis társasjáték!

Tartalomhoz tartozó címkék: érdekességek