A webáruház cookie-kat használ annak érdekében, hogy a legjobb felhasználói élményt nyújtsa. A weboldalunkon való tovább böngészéssel elfogadod a cookie-k használatát.
Termékek Menü

7 Csoda: Párbaj társasjáték

Elérhetőség: Előrendelhető
Cikkszám: ASM34545
Gyártó:
Bruttó ár:
9.490 Ft
Menny.:db

Leírás és Paraméterek

Egy jó vezető nem csak pár évre tervez! Építsd birodalmadat korokon át, fejleszd épületeid, de mindig tartsd szemmel ellenfeled is!

A 7 csoda: Párbajban a 7 csodához hasonlóan három koron át kell minél sikeresebb, virágzó birodalmat létrehozni. A párbaj azonban nem egyszerűen a 7 csoda kétszemélyes változata! 

Nagyon fontos különbség, hogy a játékosoknak nem csak egy, hanem 4 csodát van lehetőségük megépíteni, továbbá nem csak a harmadik kor végi pontozással lehet nyerni - le lehet győzni a másikat katonai fölénnyel illetve tudományos fejlesztésekkel is!

Az aktív játékos a korok elején különböző formációba elhelyezett kártyák közül választ egyet, majd eldönti, mire használja azt: bővíti vele birodalmát, a csodája építéséhez használja fel, vagy eldobja némi arany reményében. Ez után a másik játékoson a sor.

Készen állsz, hogy halhatatlanná tedd birodalmad nevét? Kezdődjön a párbaj!

A játék tartalma:

  • játéktábla
  • 63 kártya (23 kék, 23 narancssárga, 20 lila hátoldalú)
  • 7 céh kártya (lila hátoldalú)
  • 12 csoda kártya
  • 4 katonai jelölő, 10 fejlesztés jelölő
  • konfliktusjelölő bábu
  • 31 érme
  • pontozófüzet, szabályfüzet, segédlet lap

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét!

Hasonló termékek

Hány elemet tudsz lehelyezni a játéktáblára? A Mattel Blokus stratégiai társasjátékban minden játékos 21 játékelemet kap. Célod, hogy letaszítsd ellenfeled a pályáról saját területed növelve. Taktikázz jól, mert csak úgy nyerhetsz! A játékelemeket úgy kell lehelyezni, hogy azok csak a sarkuknál érintkezzenek egymással. 

Előrendelhető
9.490 Ft

Az ősi maya város, Pelanque feltárásakor az egyik templomban rejtélyest felfedezést tettek - az egyik falrajzon úgy tűnik, mintha űrlények építenék hajóikból a város hatalmas piramisait. Vajon van igazság a históriában, vagy csak a képzelet szüleménye? Akárhogyan is legyen, a Pacal's Rocket stratégiai játékban az űrlények bőrébe bújva kell megmutatnod, hogy Tiéd a legmagasabb piramis! Építkezz a legelőkelőbb városrészekre és írd be magad a történelembe!

Előrendelhető
9.489 Ft

A törzsek sámánjainak szokásos éves összejövetelén rendhagyó dolog történik. Az első éjszakán mindenki látomásában egy orákulum tűnik fel, aki hosszú aszályt jósol. Egyik törzs sincs már biztonságban! Csak a legjobb sámán képes megakadályozni az aszályt! Ahhoz, hogy kiderüljön, ki lesz a hős sámán, az orákulum próba elé állít mindenkit. Aki a hétnapos próbatétel alatt a legjobbat nyújtja, annak esélye lesz megakadályozni a törzseket fenyegető aszályt!

Előrendelhető
9.890 Ft