A webáruház cookie-kat használ annak érdekében, hogy a legjobb felhasználói élményt nyújtsa. A weboldalunkon való tovább böngészéssel elfogadod a cookie-k használatát. Elfogadom
Termékek Menü
Ön itt jár: >

Stratégiai társasjátékok

Használd fel optimálisan erőforrásaidat, taktikázz és tervezz jól, ez főként a stratégiai társasjátékok lényege. Céljaid eléréséhez döntéseket kell hoznod, de vajon jól döntesz? Építsd fel saját birodalmad, hódítsd meg a világot, hajtsd végre terveid és mindenekelőtt élvezd a játékot! A stratégiai játékok próbára teszik gondolkodásod és kitartásod. Dolgozd ki saját stratégiád, vidd véghez és nyerd meg a játékot! Nálunk izgalmas stratégiai játékok hatalmas választékát találod! 

Nézet:
Rendezés:

Lépkedj a cövekekkel az óriás buborék szerint! A játék során minden játékos kap 4 azonos színű cöveket, amellyel a start vonaltól el kell jutnia a végcélhoz az egész játékpályát megkerülve. Ezt azonban koránt sem olyan egyszerű elérni! Ha egy ellenfeled a te helyedre lép, akkor neked az adott cövekeddel újra kell kezdened a tábla bejárásának útját!

Raktáron
970 Ft

Dobd fel a játékot a Katicabogár kiegészítővel! A Ladybug elemmel pontosan 3 lépést tehetsz, ami úgy néz ki, hogy kettőt a kaptár felett, és egyet lent kell lépni. A Katicabogár nem szállhat a kaptáron kívül, és bár nem blokkolhat a bogárhoz hasonlóan, a kaptár üres területeire be és kiugorhat.

Raktáron
1.270 Ft
Dobd fel a játékot az Szúnyog kiegészítővel! A Mosquito elemet ugyanúgy kell elhelyezni, mint a többi korongot. Ha már a Szúnyogot leraktad, átveszi annak az élőlénynek a mozgási képességeit, amelyikkel éppen érintkezik, beleértve akár az ellenfél korongjait is, így a játék során végig változik a Szúnyog mozgási lehetősége.
Raktáron
1.270 Ft
A Pillbug egyszerre csak egyet léphet, de van egy különleges képessége, amit mozgás helyett felhasználhat. A Pincebogár különleges képessége lehetővé teszi, hogy elmozdíts egy szomszédos korongot két helynyi távolságra saját magán keresztül egy mellette lévő üres helyre. Azonban vannak kivételek, amiket nem mozdíthat el a Pincebogár...
Raktáron
1.270 Ft

A Hive Carbon Pincebogár egy új elempárt tartalmaz, amit hozzáadhatsz a Hive stratégiai társasjátékodhoz! A pincebogár úgy mozog, ahogyan a méhkirálynő - egyszerre egy lépést tehet - de van egy különleges képessége, amit használhat lépés helyett. Ez a képesség lehetővé teszi a pincebogárnak, hogy arrébb helyezze egyik szomszédját, legyen az akár saját, akár ellenséges elem, ha azon nincs másik elem.

Raktáron
1.270 Ft

A Hive Pocket Pincebogár egy új elempárt tartalmaz, amit hozzáadhatsz a Hive stratégiai társasjátékodhoz! A pincebogár úgy mozog, ahogyan a méhkirálynő - egyszerre egy lépést tehet - de van egy különleges képessége, amit használhat lépés helyett. Ez a képesség lehetővé teszi a pincebogárnak, hogy arrébb helyezze egyik szomszédját, legyen az akár saját, akár ellenséges elem, ha azon nincs másik elem.

Raktáron
1.270 Ft

Piatnik társasjáték - Piatnik Classic Dáma és Malom társasjáték - Minden háztartás kötelező kelléke egy Dáma és Malom készlet! Ahogy egykor mi is, minden gyermek imádni fogja. A szabályok egyszerűek, nem kell sok kellék hozzá, a doboz mindent tartalmaz, amire szükségetek lesz.

Raktáron
1.690 Ft

Piatnik társasjáték - Piatnik Classic Sakk társasjáték két játékos részére. Sakkozni mindenki szeret. Remek stratégiai társasjáték, amely tuti megmozgatja agytekervényeid! Minden korosztály egyik kedvenc társasjáték változata. Hívd ki egy barátod, ismerősöd egy izgalmas sakkparti-ra!

Raktáron
1.690 Ft

A Carcassonne alapjátékhoz tartozó kiegészítő. A hercegnő és a sárkány újabb taktikai elemekkel bővíti a Carcassonne stratégiai játékot. Bármelyik másik kiegésztővel variálható, viszont a Hercegnő és a sárkány kiegészítő önmagában nem állja meg a helyét, csak az alapjátékkal együtt játszható.

Előrendelhető
2.189 Ft

Hosszú útra készülsz? Itt a tökéletes útitárs! Mini Labirintus egy nagyszerű stratégiai társasjáték, melyet már 7 éves kortól is élvezhetnek a kisebbek. Légy kreatív és taktikázz ügyesen! Helyezd el a lapokat úgy, hogy minél furfangosabb legyen a mini labirintus. Szerezd meg a kincseket!

Előrendelhető
2.269 Ft

Csempéssz új izgalmakat a kedvenc társasjátékodba! A Juhok és dombok kiegészítő a Carcassonne alapváltozatánál megszokott taktikai versengést kelti életre pásztorok és birkanyájuk segítségével. A cél, hogy a nyájat biztonságosan a karámba tereld, miközben új területeket szerezhetsz, ha ügyesen elkerülöd a farkasokat! A játék csak az alapjátékkal együtt játszható. 

Raktáron
2.290 Ft

Dobd fel kedvenc Carcassone társasjátékodat ezzel a kiegészítővel! A Piatnik Carcassonne első kiegészítője a Fogadók és Katedrálisok, amivel még izgalmasabbá teheted Carcassone társasjátékod. Ez a kiegészítés csak a Carcassone társasjátékkal (alapjátékkal) együtt játszható.

Raktáron
2.470 Ft

A Button Up! egy könnyed kétszemélyes játék, melyben a cél, hogy gombjaink a torony legmagasabb szintjeire kerüljenek. A játékban Buttonaparte Napoleon és Ludwig York von Buttonburg harcban áll és az újabb csata is hamarosan kezdetét veszi. Bújj a hadvezérek bőrébe és gyűjtsd össze minél hamarabb a 15 győzelmi pontot, hogy megnyerd a háborút.

Raktáron
2.670 Ft

Az Okiya – A gésák háza egy egyszerű, szórakoztató, hagyományos, tradicionális hangulatot idéző kétszemélyes társasjáték, melynek célja a császár elcsábítása. A császár behálózásához jól kell elhelyezned gésáidat. Eldöntheted, hogy sorba állítod őket, vagy csoportba rendezve próbálsz meg eljutni a győzelemig. sikerül behálóznod őt?

Előrendelhető
2.670 Ft

The Blue Lion - A gyémántrablás egy könnyed két fős taktikai játék. Története a Párizs, Louvre, nagyszabású gyémánt kiállításán zajlik, ahol bemutatásra kerül a csodálatos Kék Oroszlán, közismertebb nevén a Blue Lion gyémánt is. Természetesen egy ilyen hatalmas érték mágnesként vonzza az ékszer tolvajokat is. De vajon meg tudják-e akadályozni a rendőrök a rablást?

Előrendelhető
2.670 Ft

A nyolc perces birodalom esetén egy nagyon gyors területfoglaló játékról van szó, amelynek során a gyorsaság ellenére nehéz döntéseket kell meghozni. Egy gyorsan megtanulható, szórakoztató játék, mely akkor is játszható, ha csak néhány szabad perc áll rendelkezésedre.

Raktáron
2.870 Ft

A Stratego Junior a Stratego társasjáték gyerekeknek szóló változata. A játék célja, az ellenséges sereg zászlójának megszerzése. Kék és piros hadsereg haracol a saját mesebeli királynőjéért. Találd meg az ellenfél zászlóját, majd szerezd is meg azt! További részletekért kattints a termékre!

Raktáron
3.691 Ft

A Shanghaien stratégiai társasjáték egy viszonylag gyors kártyajáték, melyet kifejezetten két játékos játszhat egymás ellen. A játék során a kockadobások segítségével állíthatsz össze minél erősebb csapatokat. A kártyákon többféle nemzetisébű matrózok láthatóak, vagy pedig valamilyen akciót fogalmaz meg.

Raktáron
3.830 Ft

A Tricky Tracks társasjáték egy kiváló fejlesztő építőjáték. Sínépítési technikádat és stratégiádat nagyszerűen csiszolja, hogy célba érhess. Építs vasúti pályát! Próbálj ügyeskedni, mert az ellenfél is folyamatosan ellened dolgozik.

Raktáron
3.890 Ft

Az Othello társasjáték szabályait egy perc alatt elsajátíthatod, de a mesterévé válni egy élet is kevés. A játék célja, hogy az ellenfeled köveit körbekerítsd és átfordítsd a saját színedre. A feladat egyszerűnek hangzik, de valóban olyan könnyű volna? A feketével kezdődhet is a játék!

Raktáron
3.890 Ft

Hozz létre egy gyönyörű kertet a barátaiddal vagy családoddal a Zen Garden angol nyelvű társasjátékban! Az egyedülálló tájat rétekkel, erdőkkel, hegyekkel és vízzel varázsolhatod még barátságosabbá. Világítsd meg mágikus lámpák segítségével és tedd még szemkápráztatóbbá a kirakott mintát! Nyerhetsz, ha te vagy az első, aki kétszer egymás után rakod ki a titkos mintát!

Raktáron
3.970 Ft
TALÁLATOK SZŰRÉSE
Gyártó
Életkor
Játékosszám
Játékidő
Kategória
Nehézségi szint
Nyelv
banner
Kövess minket!