A webáruház cookie-kat használ annak érdekében, hogy a legjobb felhasználói élményt nyújtsa. A weboldalunkon való tovább böngészéssel elfogadod a cookie-k használatát. Elfogadom
Termékek Menü
Ön itt jár: >

Stratégiai társasjátékok

Használd fel optimálisan erőforrásaidat, taktikázz és tervezz jól, ez főként a stratégiai társasjátékok lényege. Céljaid eléréséhez döntéseket kell hoznod, de vajon jól döntesz? Építsd fel saját birodalmad, hódítsd meg a világot, hajtsd végre terveid és mindenekelőtt élvezd a játékot! A stratégiai játékok próbára teszik gondolkodásod és kitartásod. Dolgozd ki saját stratégiád, vidd véghez és nyerd meg a játékot! Nálunk izgalmas stratégiai játékok hatalmas választékát találod! 

Nézet:
Rendezés:

A Hive stratégiai játékkal egy többszörösen díjnyertes, világhírű társasjáték lehet a Tiéd. A stratégiai játék számos nemzetközi díj mellett a Mensa Select díjat is elnyerte. A páratlanul ötletes logikai játék komoly agy munkát igényel. Jó logikára, gyorsaságra és kombinációs készségre lesz szükséged.

Raktáron
6.290 Ft

Te mennyire ügyes kalóz lennél? A Catan telepesei Junior társasjátékban most próbára teheted Magad! Kelj át a tengeren a lakatlan szigetre és építs a társaidénál nagyobb kalózbirodalmat! Ehhez remek stratégiai érzékre és következtető képességekre lesz szükséged. A gonosz Klau kapitányt azonban próbáld elkerülni!

Előrendelhető
4.790 Ft

A Galaktikus Birodalom erői és a Lázadók Szövetsége hatalmas összecsapásra készülnek, hogy egy végső ütközetben eldőljön a galaxis sorsa! A Birodalom VS lázadók társasjátékban a Star Wars rajongók Luke Skywalker, Leia Organa vagy akár Darth Vader szerepébe bújva próbálnak érdekeiknek megfelelő stratégiai lépéseket meghozni. A galaxis jövője rajtad áll vagy bukik!

Raktáron
4.830 Ft

A Gru Monopoly a klasszikustól eltérően csintalan, bohókás változat! A játék célja a Minyonok összegyűjtése. Gru alávaló tervének megvalósítására törekszik, ami a Monopoly egyeduralmának megszerzése! Gyűjts össze minél több Banán Bankót és legyenek tieid a kedvenc Gru vagyontárgyaid! Érd el, hogy Gru kedvenc Minyonja lehess!

Előrendelhető
9.270 Ft

A Hotel társasjátékban kiderül mennyire gazdálkodsz jól a pénzzel. Építsd fel saját szállodád, fényűző épületeid, hogy minél több pénzt szedhess be, ha valaki megalszik nálad. Bevételeidből újabb telkeket vásárolhatsz és szállodákat húzhatsz fel. A játék lényege a pénz, és ha már pénzre megy, szerezz minél többet belőle.

Raktáron
8.520 Ft

Repülj el képzeletben a lovagok korába és védelmezd meg a városodat a barbár hordák támadásaitól! A Catan telepesei Lovagok és Városok kiegészítője új kihívások elé állítja a stratégiai játékok szerelmeseit: a cél itt is az ügyes taktika megválasztása, illetve a megfelelő egyensúly megtalálása az együttműködés-versengés tengelyén!

Előrendelhető
6.690 Ft

A nyolc perces birodalom esetén egy nagyon gyors területfoglaló játékról van szó, amelynek során a gyorsaság ellenére nehéz döntéseket kell meghozni. Egy gyorsan megtanulható, szórakoztató játék, mely akkor is játszható, ha csak néhány szabad perc áll rendelkezésedre.

Raktáron
2.870 Ft

A Junior Labirintus társasjáték célja, hogy minden játékos a labirintusban lévő utak eltolásával próbálja elérni a különböző kincseket és összegyűjteni a legtöbbet belőlük. Ügyelniük kell azonban az ellenfelek lépéseire is, hiszen a labiritnust mindenki folyamatosan változtatja az utak és falak mindig máshová kerülnek.

Raktáron
4.970 Ft

A Monopoly Junior társasjátékkal már a legkisebbek is kipróbálhatják magukat vállalkozóként! Üzletelj okosan! Építs szállodákat vagy Vásárolj telkeket és zsebelj be óriási hasznot a bérleti díjakból! A játék csak 1 dolláros bankjegyeket tartalmaz, ami még inkább megkönnyíti a gyermekek dolgát!

Raktáron
5.970 Ft

Az ingatlanpiac hullámzó világát tökéletesen szemléltető Monopoly klasszikus családi társasjáték. A játékosok olykor még az ingatlankereskedőket is felülmúló stratégiai lépéseket vetnek be. Ebben a játékban amilyen hirtelen tehet szert a játékos jelentős vagyonra, épp ugyanúgy egy szempillantás alatt mindenét elveszítheti. Kockáztass, taktikázz az ingatlanok piacán!

Raktáron
7.070 Ft

A Piatnik Vigyáz(z)hat jubileumi kiadás 3 féle játékváltozatot és 10 darab extra kártyát tartalmaz. A játék kezdetén minden körben le kell raknotok egy-egy lapot lefordítva, majd azokat meg kell fordítani. A legkisebb laptól kiindulva a legnagyobbig hozzá kell illeszteni a kialakult sorokhoz. De vigyázz!

Átmenetileg nem rendelhető
1.789 Ft

A Stratego Original társasjáték egy izgalmas stratégiai, kétszemélyes játék. Célja az ellenfél zászlójának megszerzése. Két negyven fős hadsereg küzd egymással a csatatéren különböző rangú katonákkal. A Stratego Original kétféleképpen játszható. További részletekért kattints a termékre!

Előrendelhető
3.870 Ft

Ha szeretnél igazi Királyként/Királynőként tündökölni, akkor vágj bele a Carcassonne Déltenger társasjátékába! A stratégiai társasjátékban úgy kell szigetlakókat gyűjtened és dolgoztatnod, hogy a lehető legtöbb terményt tudd eladni az arra tévedő kereskedőhajóknak. Így ugyanis pontokat szerzel és közelebb kerülsz a Déltenger Királya címhez!

Raktáron
5.591 Ft

Piatnik társasjáték - Az Escape stratégiai társasjáték egy rendkívül izgalmas és gyors gondolkodást igénylő játék. Fejleszti a logikai gondolkodást. A játék lényege, hogy 10 percen belül összegyűjtsétek az összes kristálykoponyát, majd kijönni a templomból. Különben mindenki veszít.

Raktáron
8.090 Ft

Megjelent az ingatlanpiac hullámzó világát tökéletesen szemléltető Monopoly társasjáték új, modern elektronikus bankkal rendelkező változata! Ebben a játékban egyedül pénzrendszer módosul, minden más a klasszikus Monopoly elvén működik. Kockáztass, taktikázz az ingatlanok piacán, hogy végül megszerezd a monopóliumot!

Előrendelhető
8.769 Ft

A Golden Horn társasjáték a XV. században játszódik, ahol Neked kell a kereskedők bőrébe bújnod. Velence és Konstantinápoly közötti szakaszon hajóztok a kereskedelmi flottátokkal. Próbálj meg minél nagyobb rakományra szert tenni! Hajózásra fel!

Előrendelhető
6.690 Ft

Catan telepesei megunták az életet Catan pici szigetén, ezért gyapjúból és fából hajókat építenek és felfedezőútra indulnak a nyílt tengeren. Szigetekre lelnek, amelyeken újabb értékes árufajták várnak arra, hogy építkezés-és csere-alapanyag váljon belőlük. A Tengeri Utazó kiegészítő remek lehetőség az alapjáték új stratégiai kihívásainak a megteremtésére.

Előrendelhető
6.090 Ft

Velencét, a varázslatos várost egy sötét jóslat árnyékolja be, mely szerint a város elkerülhetetlenül a tenger mélyére fog süllyedni. A játék során a feladat, hogy a játékosok kivezető utat építsenek a süllyedő városrészekből felhasználva a lebegő szigeteket, s minél több kincset mentsenek meg az elsüllyedéstől.

Raktáron
5.890 Ft

A 7 Csoda társasjáték 2011-ben az év gémerjátéka díjat is elnyerte. A gyors, pörgős stratégiai játékban az ókori civilizációk 7 csodáját építheted fel. Könnyen tanulható izgalmas játék tele kalandokkal. A kártyák kijátszásakor fejlesztheted városaid, felépítheted csodáid. Engedd, hogy magával ragadjon a 7 csoda társasjáték varázslatos világa.

Raktáron
10.310 Ft

A Tortuga társasjáték során a kalózok bőrébe kell bújnotok, hogy a Karib-tegner értékes kincsei után kutassatok. Cél, hogy minél több kinccsel megrakodva érjétek el a híres kalózvárost, Tortugát! Az odavezető hosszú úton a játékosoknak minél több kincset kell megszerezniük, és a rivális kalózokkal is meg kell küzdeniük.

Raktáron
6.990 Ft

Építs utat a békáknak! A Ponder során megismerheted a lusta békákat, akiknek tavirózsából kell utat építeni, hogy átkelhessenek a tavon. De a békák csak arra mehetnek, amerre a lépéskártyák engedik. De vigyázz, mert a többi béka támadhat, ha nem figyelsz!

Raktáron
5.390 Ft
TALÁLATOK SZŰRÉSE
Gyártó
Életkor
Játékosszám
Játékidő
Kategória
Nehézségi szint
Nyelv
banner
Kövess minket!