A webáruház cookie-kat használ annak érdekében, hogy a legjobb felhasználói élményt nyújtsa. A weboldalunkon való tovább böngészéssel elfogadod a cookie-k használatát. Elfogadom
Termékek Menü

Stratégiai társasjátékok

Ha nem a szerencsére, hanem saját döntéseidre akarod bízni a sikeredet, és kedved leled az elmék (pár)harcában, akkor a stratégiai játékok neked valók! Ezek lényege, hogy megfelelően használd fel az erőforrásaidat, átlátsd az eléd táruló lehetőségeket, taktikázz, tervezz előre, és persze próbáld kitalálni ellenfeleid lépéseit. Céljaid eléréséhez döntéseket kell hoznod, és minden döntés további döntések kapuit nyitja ki, vagy épp zárja be – akár ellenfeleid elől. Építsd fel saját birodalmad, hódítsd meg a világot, hajtsd végre terveid és mindenekelőtt élvezd a játékot! A stratégiai játékok próbára teszik gondolkodásod, logikád és a mentális kitartásod. Dolgozd ki saját stratégiád, vidd véghez és nyerd, vagy nyerjétek meg a játékot! Nálunk izgalmas stratégiai játékok hatalmas választékát találod, már csak választanod kell!

Nézet:
Rendezés:

Lépkedj a cövekekkel az óriás buborék szerint! A játék során minden játékos kap 4 azonos színű cöveket, amellyel a start vonaltól el kell jutnia a végcélhoz az egész játékpályát megkerülve. Ezt azonban koránt sem olyan egyszerű elérni! Ha egy ellenfeled a te helyedre lép, akkor neked az adott cövekeddel újra kell kezdened a tábla bejárásának útját!

Raktáron
970 Ft

Dobd fel a játékot a Katicabogár kiegészítővel! A Ladybug elemmel pontosan 3 lépést tehetsz, ami úgy néz ki, hogy kettőt a kaptár felett, és egyet lent kell lépni. A Katicabogár nem szállhat a kaptáron kívül, és bár nem blokkolhat a bogárhoz hasonlóan, a kaptár üres területeire be és kiugorhat.

Raktáron
1.270 Ft
Dobd fel a játékot az Szúnyog kiegészítővel! A Mosquito elemet ugyanúgy kell elhelyezni, mint a többi korongot. Ha már a Szúnyogot leraktad, átveszi annak az élőlénynek a mozgási képességeit, amelyikkel éppen érintkezik, beleértve akár az ellenfél korongjait is, így a játék során végig változik a Szúnyog mozgási lehetősége.
Raktáron
1.270 Ft
A Pillbug egyszerre csak egyet léphet, de van egy különleges képessége, amit mozgás helyett felhasználhat. A Pincebogár különleges képessége lehetővé teszi, hogy elmozdíts egy szomszédos korongot két helynyi távolságra saját magán keresztül egy mellette lévő üres helyre. Azonban vannak kivételek, amiket nem mozdíthat el a Pincebogár...
Raktáron
1.270 Ft

A Hive Carbon Pincebogár egy új elempárt tartalmaz, amit hozzáadhatsz a Hive stratégiai társasjátékodhoz! A pincebogár úgy mozog, ahogyan a méhkirálynő - egyszerre egy lépést tehet - de van egy különleges képessége, amit használhat lépés helyett. Ez a képesség lehetővé teszi a pincebogárnak, hogy arrébb helyezze egyik szomszédját, legyen az akár saját, akár ellenséges elem, ha azon nincs másik elem.

Raktáron
1.270 Ft

A Hive Pocket Pincebogár egy új elempárt tartalmaz, amit hozzáadhatsz a Hive stratégiai társasjátékodhoz! A pincebogár úgy mozog, ahogyan a méhkirálynő - egyszerre egy lépést tehet - de van egy különleges képessége, amit használhat lépés helyett. Ez a képesség lehetővé teszi a pincebogárnak, hogy arrébb helyezze egyik szomszédját, legyen az akár saját, akár ellenséges elem, ha azon nincs másik elem.

Raktáron
1.270 Ft

Piatnik társasjáték - Piatnik Classic Dáma és Malom társasjáték - Minden háztartás kötelező kelléke egy Dáma és Malom készlet! Ahogy egykor mi is, minden gyermek imádni fogja. A szabályok egyszerűek, nem kell sok kellék hozzá, a doboz mindent tartalmaz, amire szükségetek lesz.

Előrendelhető
1.690 Ft

Piatnik társasjáték - Piatnik Classic Sakk társasjáték két játékos részére. Sakkozni mindenki szeret. Remek stratégiai társasjáték, amely tuti megmozgatja agytekervényeid! Minden korosztály egyik kedvenc társasjáték változata. Hívd ki egy barátod, ismerősöd egy izgalmas sakkparti-ra!

Előrendelhető
1.690 Ft

Hosszú útra készülsz? Itt a tökéletes útitárs! Mini Labirintus egy nagyszerű stratégiai társasjáték, melyet már 7 éves kortól is élvezhetnek a kisebbek. Légy kreatív és taktikázz ügyesen! Helyezd el a lapokat úgy, hogy minél furfangosabb legyen a mini labirintus. Szerezd meg a kincseket!

Raktáron
2.269 Ft

A Mikado, avagy ismertebb nevén a Marokkó egy fergetegesen izgalmas, idegörlő ügyességi játék. Próbálj minél több pálcikát felszedni az asztalon elterülő halmazból úgy, hogy a többi ne mozduljon meg! A nyugodt lelkiállapot elengedhetetlen része - lenne - a játéknak (ha lehetne egy ilyen fergeteges játékot izgalmak és sikítozás nélkül játszani!). Vigyázz, egy rossz mozdulat a vesztedet okozhatja!

Raktáron
2.269 Ft

Csempéssz új izgalmakat a kedvenc társasjátékodba! A Juhok és dombok kiegészítő a Carcassonne alapváltozatánál megszokott taktikai versengést kelti életre pásztorok és birkanyájuk segítségével. A cél, hogy a nyájat biztonságosan a karámba tereld, miközben új területeket szerezhetsz, ha ügyesen elkerülöd a farkasokat! A játék csak az alapjátékkal együtt játszható. 

Előrendelhető
2.290 Ft

Dobd fel kedvenc Carcassone társasjátékodat ezzel a kiegészítővel! A Piatnik Carcassonne első kiegészítője a Fogadók és Katedrálisok, amivel még izgalmasabbá teheted Carcassone társasjátékod. Ez a kiegészítés csak a Carcassone társasjátékkal (alapjátékkal) együtt játszható.

Raktáron
2.470 Ft
Kiegészítő a Werewolves of Miller's Hollow játék kedvelőinek! Rengetege újdonság, viszont csak az alapjátékkal együtt játszható.
Előrendelhető
2.470 Ft

A Button Up! egy könnyed kétszemélyes játék, melyben a cél, hogy gombjaink a torony legmagasabb szintjeire kerüljenek. A játékban Buttonaparte Napoleon és Ludwig York von Buttonburg harcban áll és az újabb csata is hamarosan kezdetét veszi. Bújj a hadvezérek bőrébe és gyűjtsd össze minél hamarabb a 15 győzelmi pontot, hogy megnyerd a háborút.

Raktáron
2.670 Ft

Az Okiya – A gésák háza egy egyszerű, szórakoztató, hagyományos, tradicionális hangulatot idéző kétszemélyes társasjáték, melynek célja a császár elcsábítása. A császár behálózásához jól kell elhelyezned gésáidat. Eldöntheted, hogy sorba állítod őket, vagy csoportba rendezve próbálsz meg eljutni a győzelemig. sikerül behálóznod őt?

Előrendelhető
2.670 Ft

The Blue Lion - A gyémántrablás egy könnyed két fős taktikai játék. Története a Párizs, Louvre, nagyszabású gyémánt kiállításán zajlik, ahol bemutatásra kerül a csodálatos Kék Oroszlán, közismertebb nevén a Blue Lion gyémánt is. Természetesen egy ilyen hatalmas érték mágnesként vonzza az ékszer tolvajokat is. De vajon meg tudják-e akadályozni a rendőrök a rablást?

Előrendelhető
2.670 Ft

Ki ne ismerné a sakkot? Ez a tekintélyt parancsoló klasszikus két csoportra osztja játékosait: azokra, akik nagy küzdelmek árán megtanulták minden csínját-bínját és azokra, akik gyermekkkoruk óta próbálják jól betippelni a lépések sorozatát. Akármelyik csoportba tartozzunk is, minden egyes sakkjátszma elülteti a gyomrunkban azt a jóleső izgalmat a pozitív és negatív csalódásokkal teli pillanatok kavalkádjában.

Előrendelhető
2.770 Ft

A Solitaire egy egyszemélyes logikai játék, mely úgy edzi meg az agytekervényeidet, hogy közben az unalom legapróbb morzsáit is elsepri. Csak rakd fel a lyukacsos játéktáblára a 32 golyócskát úgy, hogy a középső lyukat üresen hagyod! Ezután a cél már egész egyszerű - az elmédet pallérozza, miközben az unalmadat elűzi! Rakd fel a 32 fagolyót a játéktábla lyukaiba úgy, hogy a középsőt hagyd üresen! Minden lépésnél át kell ugranod egy golyón, és át kell lépned az amellett lévő üres mezőbe.

Raktáron
2.770 Ft

Backgammon, vagy ostábla - akárhogy is nevezed, ez a klasszikus garantáltan lehengerlő elmecsatát eredményez majd! Itt legalább annyi múlik a szerencséden, mint a stratégiádon! Dobj a kockákkal és lép a bábukkal! Vajon mersz kockáztatni a duplázó kocka használatával? Csak az nyerhet, akinek a legjobb és leggyorsabb az észjárása, és elsőként juttatja haza összes bábuját!

Raktáron
2.770 Ft

Egy csillagalakú játéktábla és egy pár bábu. A Tactic kínai sakkja mégis rengeteg izgalmat rejt magában! Juttasd át a játéktábla ellenkező oldalára bábuidat. Minél többen játszotok, a feladat annál nehezebb! Ugord át az ellenfeled bábuit és légy Te az, akinek elsőként sikerül a küldetése!

Raktáron
2.770 Ft

A nyolc perces birodalom esetén egy nagyon gyors területfoglaló játékról van szó, amelynek során a gyorsaság ellenére nehéz döntéseket kell meghozni. Egy gyorsan megtanulható, szórakoztató játék, mely akkor is játszható, ha csak néhány szabad perc áll rendelkezésedre.

Raktáron
2.870 Ft
TALÁLATOK SZŰRÉSE
Gyártó
Életkor
Játékosszám
Játékidő
Kategória
Nehézségi szint
Nyelv
banner
Kövess minket!