A webáruház cookie-kat használ annak érdekében, hogy a legjobb felhasználói élményt nyújtsa. A weboldalunkon való tovább böngészéssel elfogadod a cookie-k használatát. Elfogadom
Termékek Menü
Ön itt jár: >

Családi társasjátékok

Feldobnád a hangulatot egy szórakoztató családi társasjátékkal? Vagy egy különleges társasjátékot keresel a meghitt családi összejövetelekre? Hozd össze a családot, vagy nagyobb baráti társaságot és töltsétek el tartalmasan, együtt nevetve az időt!  

Nézet:
Rendezés:

A Pandemic társasjátékban a játékos egy különleges járványelhárító csapatot képezve fedezik fel a pusztító járványok ellenszérumait. A cél nem más, mint az emberiség sorsának a megmentése! Ezt a nemes feladatot csak együttes erővel lehet megvalósítani. A csapat a játék során az egész világot bejárja a fertőzés elleni küzdelem alatt. Képesek lesztek megtalálni mind a 4 gyógymódot időben?

Előrendelhető
8.520 Ft

Egy újabb nagyszerű társasjáték gyermekeinknek, ahol a cél a domb legtetején lévő répa elérése. Azonban ez nem ennyire egyszerű! Az út tele van meglepetésekkel. Vigyázz, nehogy megnyíljon alattad a talaj és elnyelje a nyulad!

Raktáron
5.570 Ft

Ugorj elsőként a szirt tetejéről a hideg vízbe! Ebben a Piatnik családi társasjátékban a csúcsra vezető út rögös és tele van akadályokkal. Néhány nehézséget a játékosok helyeznek ki egymás elé. Óvatosnak kell lenned! Ne állj meg az úton, mert a többiek letolhatnak, vagy meg is előzhetnek az úton!

Raktáron
3.970 Ft

Piatnik társasjáték - Az Ott vagyunk már? egy vidám úti társasjáték gyerekeknek. Figyelj meg mindent, amit az úton látsz! A játék célja, a kártyákon szereplő dolgokat megtalálni az utazás során így gyűjtve pontokat. A játék végén az nyer, aki több pontot szerzett.

Előrendelhető
2.570 Ft

Ha a megfelelő felszerelést dobod a kockával, akkor elkaphatod és visszaterelheted az elveszett dinoszauruszt. Ki lesz a nyeretes? Te vajon be tudnád fogni őket? Derítsd ki! Légy Te a legügyesebb dinoszaurusz vadász! Részletekért kattints ide!

Raktáron
2.690 Ft

Az elvarázsolt Labirintus társasjáték egy gyerekeknek tervezett sikerjáték, mely 2009-ben az Év Játéka díjat is elnyerte. A játékban kis varázslótanoncok bőrébe bújva gyűjtheted össze az elvarázsolt labirintusban található varázstárgyakat. De jól vigyázz, mert a labirintus falai láthatatlanok!

Előrendelhető
8.970 Ft

Légy résen! A csótány kimászik a csövön. A Csótánycsapda 3D társasjátékban Neked kell összeraknod egy csőrendszert. Kezdődhet a csőcsata! A bogárkáknak az életükért kell szaladniuk, mert a csótány egy pillanat alatt letarolhatja őket! Neked kell eljuttatni a kis bogárkádat az udvar egyik végéből a másik végébe a dobókocka segítségével.

Raktáron
10.970 Ft

A Kiki Ricky társasjátékban a kakas beszemtelenkedett a pajtába, azon belül is a fészek kellős közepébe, ráadásul tojásokkal dobál. A tyúkok feladata elzavarni őt a fészekből. Légy Te az első, aki elzavarja a kakast!

Előrendelhető
6.270 Ft

A Furfangos Labirintus egy rendkívül izgalmas társasjáték, ahol kincsek, szellemek és sárkányok felkutatása közben Te alakíthatod a labirintus falait. De légy résen, ugyanis az ellenfeleid ugyanezekkel a húzásokkal Neked is keresztbe tehetnek, és újra kell gondolnod a továbbiakat. Egy tipikus egyszerű és nagyszerű társasjáték nem csak kicsiknek!

Raktáron
7.269 Ft

Indulhat a vakond hajsza? A vakondok készen állnak a kincskeresésre! Kövesd a színes ösvényt az elásott ékszerekhez. De vigyázz mert társaid visszataszíthatnak pár mezővel! Légy te az első, aki eléri a kincset és nyerj! A Vakond hajsza mókás családi társasjáték már 3 éves kortól játszható. Fiúk, lányok előszerettel játszanak vele.

Előrendelhető
6.469 Ft

A Sárkányok völgyében a sárkánykölykök varázslótanoncokkal labdáznak együtt, ami nem tetszik Razandarnak a varázslónak, ezért elindul a mágustorony felé. A játék lényege, hogy visszajuttasd a sárkányokat A Sárkány völgybe még mielőtt Razandar odaérne! További részletek megtekintéséhez kattints a termékre!

Raktáron
6.190 Ft

Ne hagyd, hogy a majmocskák leessenek a pálmafáról! A Bukfencező majmok társasjáték egy vidám társasjáték gyerekeknek. Tedd a majmodat a pálmafára és indítsd útjára! A nyertes az lesz, akinek a legtöbb majma marad fent a pálmafa színes ágain. Elég ügyes vagy ahhoz, hogy megmentsd a majmocskákat?

Előrendelhető
5.591 Ft

Próbáld ki magad egy régész szerepében! A Théba társasjátékban a játékosok régészek bőrébe bújnak és útnak indulnak, hogy feltárják az ókori világ kincseit. Öt izgalmas ásatási helyszínen járnak: Görögország, Egyiptom, Kréta, Palesztina és Mezopotámia. A játékosok pontokat kapnak a megtalált leletekért. A babérokat az a régész aratja le, aki a legtöbb pontot szerzi.

Raktáron
3.970 Ft

Piatnik társasjáték - Ezek a buta majmok kiengedték az állatokat az állatkertből! A gyerekek feladata az, hogy megtalálják és összegyűjtsék őket! Majomkodásra fel! Gyűjtsétek be a kiszabadult állatokat, de vigyázz! Nehogy elszaladjanak újra!

Raktáron
2.690 Ft

A Marbushka Karácsonyi mese társasjáték mindenkiben karácsonyi hangulatot ébreszt. A történet egy messzi-messzi kisvárosban játszódik, ahol mindenki izgatottan várja a karácsonyt. Minden ablakban izzanak az ünnepi fények, és mindenki várja a meseszép ünnepet. Olyan szép minden, hogy egy pillanatig még az angyal is rajta felejtette a szemét.

Előrendelhető
9.580 Ft

A Zooloretto családi társasjátékkal most Te is létrehozhatod saját állatkerted. A cél a leglátványosabb állatkertet kialakítani. Amikhez felhasználhatsz bármilyen egzotikus állatot, fagylaltot, pattogatott kukoricát és képeslapokat áruló bazárokat. Ezekkel biztosan sikerül magadhoz vonzani az állatkert látogatóit.

Raktáron
8.070 Ft

Egyik vámpír se szeret koszos, ütött kopott koporsóban lakni! A Kopogó koporsók társasjátékban célod, hogy kitakarítsd a vámpírod koporsóját. Az a játékos nyer, aki leghamarabb lefordítja a kártyákat és ezáltal kitakarítja a koporsót. De a játék nem ilyen egyszerű! Jegyezd meg jól, hogy melyik ikonnal jelzett kártyát fordítottad le, nehogy rosszat fordíts vissza később!

Raktáron
2.940 Ft

Az Abacus Cacao családi társasjáték egyfajta stratégiai játék is egyben. A játék során, a törzsfőnökök -ezek vagytok ti- feladata, hogy a kakaóbab termesztéséből és kereskedelméből irányítsd néped a jó hír és gazdagságotok felé. Kattints a részletek gombra a bővebb leírás megtekintéséhez.

Előrendelhető
6.709 Ft

A sötét barlang mélyén egy veszedelmes sárkány egy kinccsel teli ládát őriz. Kelj útra a bátor koboldokkal együtt, hogy megszerezd a kincset! A sárkány barlangjához vezető utat sűrű erdőn keresztül kell megtenni. Az erdőben meg kell találni 3 kulcsot azért, hogy ki tudjátok nyitni a kincses ládát!

Raktáron
3.970 Ft

A SET egy izgalmas családi kártyajáték, amiben a gyorsaság, és a jó kombinációs képesség határozza meg, hogy ki lesz a győztes. A parti elején 12 lapot kell az asztalra tenni jól átláthatóan elrendezve, majd ezek között a kártyák között kell felfedezni a megfelelő kapcsolatot, amiket SET-nek nevezünk.

Raktáron
2.780 Ft

Izgalmas nyomozós társasjáték, ahol a játékosok egy kivételével mind nyomozók és van egy játékos (Mr. X), aki menekül a többiek elől. Egy csipet szerencse, egy kis taktika és jó megfigyelés kell az őrült hajszához. Vajon kinek sikerül elkapni Mr. X-et mielőtt újra szem elől tévesztitek?

Előrendelhető
8.970 Ft
TALÁLATOK SZŰRÉSE
Gyártó
Életkor
Játékosszám
Játékidő
Kategória
Nehézségi szint
Nyelv
banner
Kövess minket!